МЕТОДИ НА ПЛАЌАЊЕ

Откако вашиот производ ќе биде комплетиран, може да извршите плаќање на сума одредена според однапред потпишан договор. Ви нудиме можност да извршите плаќање преку фактура или online.

Користете го нашиот систем за online плаќање

Доколку сте веќе најавени во нашата база на корисници, може да се најавите за да извршите плаќање.

Регистрирајте се во базата на клиенти

Дали сакате да платите во кеш или преку фактура ?

Вашето плаќање ќе биде извршено преку фактура која што ќе ја добиете преку email или во вашиот акаунт.

Погледнете ги Правилата и условите за повеќе детали околу плаќањето.

ПРАВИЛА И УСЛОВИ